Вземане на трудни житейски решения, дали да си купя този или онзи апартамент, коя от тези коли да си купя, за кой е по -подходящо да се омъжа?

Комбиниран метод между физикална и ментална радиестезия.
Въпросът за създаването на семейство и откриването на подходящ партньор е един от най-екзистенциалните за всеки човек. Освен професионалната си реализация, всеки мечтае за дом и семейство, а здравото семейство се гради с човек, който те разбира, обича, подкрепя, има ти доверие и дарява своята енергия и време за общото съвместно благо. Определено понякога е трудно да се намери човек, който да е подходящ и съвместното съжителство да не изисква постоянни, перманентни компромиси като хората съжителстват заедно не защото се обичат, а заради децата си и по ред други причини, които често ги правят нещастни.


За да се избере подходящия партньор, с който да се сподели живота, на помощ ни се явява радиестезията. С помощта на снимка на двамата души или при тяхното лично присъствие с радиестезичния вълномер може да се измерят честотата на вълните, които излъчват телата. Съществува поговорката, че дадени хора се харесват и при тях има химия. Ами тази химия е точно това – те да трептят на еднаква честота, да имат сходен светоглед, за да се разбират. Тук, на помощ идва и махалото, което дава отговори на търсените въпроси. Чрез задаване на адекватни въпроси, изискващи отговори „да“ и „не“, може да се постигне събиране на допълнителна информация за екзистенциалните търсения на партньорите, за техните ценности, вътрешния им свят и доколко техните интереси, мечти и принципи биха се покрили взаимно и дали и без правене на свръх огромни компромиси тяхното съжителство е обречено на успех.
Откриването на подходящ партньор е истинско щастие, защото семейството се гради от двама родители, които трябва да разпределят помежду си трудностите и да преодолеят всички проблеми. Сплотеността, обичта и доверието са ключовете към щастливия брак. Когато децата израснат в семейство, в което цари хармония, те също ще имат правилния модел за това що е семейство и ще се стремят да съградят един успешен съюз. Затова махалото е важно и въпросите, които ще се зададат към него също.