Определяне качеството на храни, билки, лекарства, козметични продукти по методите на  физикалната радиестезия !

В нашата съвременност се говори постоянно как се подобрява качеството на живот спрямо това на предишните поколения. Хората вече имат 5-дневна работна седмица с регламентиран 8-часов работен ден. Никой не се задължава да работи и събота поне що се отнася до държавните институции. Работата в частни фирми и предприятия вече е до договорка между работещите и собственика на фирмата. Като цяло привидно качеството на живот е по-добро. Постоянно се говори за по-голям добив на жито, за това как населението на земята в световен мащаб се е увеличило. Но не се обръща внимание че зад увеличения добив на житото стоят различни торове и химикали, които увеличават добива, но понижават качеството на храната. Не се говори за множеството лекарства, които вместо да подобрят жизненото състояние на човека често го влошават. С други думи, животът ни в XXI-ви век видимо е подобрен, но като се задълбочим повече и помислим по темата ще видим, че повечето от подобрените неща оказват негативно влияние върху природата като автомобилите, дезодорантите и т.н.
Широко известна е сентецията, че човек е това, което яде. Висококачествената храна създава по-благоприятни условия за живот и дълголетие. Но какво се случва в днешно време? Почти във всички храни, четейки по етикетите се съдържат консерванти, стабилизатори и всевъзможни допълнителни съставки, които видимо да поддържат храната в добро качество, но същевременно храната да е с ниско качество и да не е здравословна. Подобен е проблемът с козметичните продукти, лекарствата, билките. В днешни дни можем да си купим много неща при наличието на необходимите финанси, но трудно можем да си купим нещо наистина качествено.


И тук пак можем да използваме темата за радиестезията. С помощта на радиестезичен вълномер можем да измерим вредните вълни в хранителните продукти, в лекарствата, при билките и при козметичните продукти. С помощта на получените резултати може да се направи сравнителен анализ коя храна е по-малко вредна, кое лекарство е по-добре да бъде приемано. Вярно е, че да очакваме наистина на 100% екологично чисти продукти при съвременното постепенно, но постоянно унищожаване на природата звучи като химера, но това, което можем да направим е да приемаме по-качествена храна, да нанасяме по-добри кремове върху лицето си, да пием чай от билки, които са по-чисти. Това става с помощта на измерването на вълномера.


Друг метод за справяне с токсичността и вредните съставки, които могат да бъдат налични в храните, билките, козметиката или лекарствата са пирамидите. Всеки сам може да си изработи пирамида. Важно е материалът да е изолиращ и да няма никакви гвоздеи. Не е препоръчително да има метал в конструкцията на пирамидата, защото това ще доведе до намаляване на нейното благоприятно действие. Тя има свойството да освободи от токсини храните, които ядем и да увеличи лечебното въздействие на билките. Желателно е пирамидата да бъде поставена върху продуктите, които предстоят да бъдат консумирани като тяхното тегло не е препоръчително да надхвърля 2 килограма. Престоят на пирамидата там трябва да бъде над 7 часа. Що се отнася до билките е добре над тях пирамидата да престои поне едно денонощие. По отношение на лекарствата е добре пирамидата да бъде поставена над тях за няколко дни като по този начин ще гарантирате тяхното по-продължително благоприятно въздействие.


Затова, ако искаме да имаме наистина по-високо качество на живот и думите, че през XXI-ви век качеството на живот се е повишило и подобрило да не са само една химера, с помощта на радиестезията и в частност на махалото и пирамидата, може наистина да постигнем това и да живеем пълноценно, консумирайки висококачествена храна, ползвайки качествена козметика, билки, които са нямат токсични съставки и лекарства, които да бъдат трайни и да оказват благоприятно въздействие на нашия организъм.